torsdag 19 juni 2008

Höga och Låga liberaler?

Idag kan vi bara se en liberal som stod upp för sina och våra ideal - Camilla Lindberg (fp). Vi ser att flera svek där ibland Fredrik Federley (c), Annie Johansson (c). Tyvärr eftersom de i andra frågor har hållit en klar liberal linje. Nu är de ute i nästa val.

Men framför allt svek våra partier, de som i sina program gör klart att de värnar den lilla människan. De som vill ge individen ansvar och staten mindre. Det var partierna som verkligen svek. Liberal 2010 vill få dessa partier att lyssna på oss gräsrötter.

2 kommentarer:

Johan sa...

Jag kan bara buga inför Camilla Lindberg. Hon förtjänar största respekt för att vara den enda i riksdagen som fattat sitt uppdrag.

Lars-Erick Forsgren sa...

Instämmer i bugningarna för Camilla.
Dock hade varit bra om hon deltagit i debatten före beslutet också, det hade kanske gett lite mera ryggrad till andra som egentligen tyckte som hon.
Birgitta Ohlson sa också sin uppfattning klart i förväg, heders till henne för det. Att hon avstod i omröstningen berodde nog på att hon, som mera erfaren, förstod att ja skulle vinna. För samvetets skull räckte det då med avstår. Jag förutsätter att hon röstat nej om nej hade haft en chans att vinna.